TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

"BEN-DOR ve PROVEDO Çeşit Tanıtım Toplantısı"

6

Fidan Üreticileri Tarım Sanayi ve Tic. A.Ş. “3 Nolu Damızlık Parsellerini” oluşturma çalışmalarına hızla devam ediyor.

         FİDAN A.Ş. ortakları ile 19-20 Aralık 2013 tarihinde yapılan toplantılarda BEN-DOR ve VİVEROS PROVEDO firmalarının ülkemizde bulunmayan yeni Elma, Armut, Şeftali, Nektarin, Erik ve Kayısı çeşitleri hakkında bilgi verilmiş ve sunumlar yapılmıştır. 

         19 Aralıkta yapılan toplantıda BEN-DOR firma temsilcisi Josepth Seffi Bendor meyve çeşitleri hakkında bilgi verdi ve sözleşme şartlarını toplantıya katılan şirket ortaklarına bildirdi. Toplantının hemen arkasından anlaşma şartları FİDAN A.Ş. ortakları tarafından değerlendirildi.

5

 4 




          20 Aralık sabahı yapılan ilk toplantıda BEN-DOR firması ile yapılan uzun anlaşma süreci içerisinde telif hakkı (royalty) ücreti, koruma – tescil – üretim hakkı ve anlaşma süresi hususunda ön anlaşma yapılmıştır. Ücretler ve anlaşma şartları FİDAN A.Ş. ortaklarına e-posta ile bildirilecektir. (Toplantıda sunulan BENDOR Firmasına ait meyve çeşitlerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.)        

3

2










      20 Aralıkta öğleden sonra yapılan ikinci toplantıda ise VİVEROS PROVEDO firması yetkilisi Raşit Oran Batur ile Provedo firmasının meyve çeşitlerini isteyen FİDAN A.Ş. Ortakları arasında anlaşma şartları, tarihi ile ücretler belirlenmiş ve mutabakata varılmıştır. Bu konu hakkında da bilgiler FİDAN A.Ş. ortaklarına e-posta ile bildirilecektir.  

     Önümüzdeki günlerde ihtiyaç duyulduğu takdirde bu firmalarla çalışmak isteyen FİDAN A.Ş. ortakları ile bir toplantı tertip edilmesi öngörülmektedir.i ile ücretler belirlenmiş ve mutabakata varılmıştır. Bu konu hakkında da bilgiler FİDAN A.Ş. ortaklarına e-posta ile bildirilecektir.

1

BEN-DOR Armutları

BEN-DOR Elmaları

BEN-DOR Erikleri

BEN-DOR Kayısıları

BEN-DOR Şeftalileri ve Nektarinleri