TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

FİDAN ÜRETİCİLERİ ALT BİRLİĞİ GENEL KURULU 2014

  

FİDAN ÜRETİCİLERİ ALT BİRLİĞİNDEN

(SEÇİMLİ GENEL KURUL YAPILDI)

 

Fidan Üreticileri Alt Birliğinin Seçimli Olağan Genel Kurulu 7-8 Haziran 2014 tarihlerinde belirlenen gündem gereğince T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tesislerinde yapıldı.

Genel Kurulumuza üyelerimizin katılımı olması gereken sayının çok üstünde gerçekleşti. Toplantımıza T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü, Tohumculuk Daire Başkanı Sn.Veysel KOLCU, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bitkisel Üretim Daire Başkanı Sn. Şükrü BEYAZKAYA katıldılar.

Genel Kurulumuzun birinci gününde faaliyet raporu, denetim raporları, mali raporlar okunarak, görüşmelerden sonra ibra edildiler.

Fidan Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Selçuk BİLGİ yaptığı açılış konuşmasında “FÜAB’ın 2008 yılındaki kuruluşundan itibaren sektörle birlikte olduğunu, güzel çalışmaların yapıldığını bu dönem içerisinde siz değerli delegelerimizin göstermiş olduğu katkı ve destekler için yönetim kurulunun adına şükranlarımı sunar ve yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilerim” dedi.

Genel Kurula katılan bakanlık temsilcileri de yaptığı konuşmalarda Genel Kurulun fidancılık sektörüne hayırlar getirmesini dileyerek yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilediler.

Genel Kurulun ikinci günü seçimler yapılarak alt birliğimizin Yönetim, Denetim, Disiplin, Hakem kurullarına ve Türkiye Tohumcular Birliği Üst Kuruluna seçimler yapılmış ve yeni kişiler seçilmişlerdir.

Yeni seçilen delegelere yapacakları hizmetlerde başarılar dileriz.

  

Fidan Üreticileri Alt Birliği

FİDAN ÜRETİCİLERİ ALT BİRLİĞİ 

BİRLİK ORGANLARI

GK YÖN

61
2354