TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

FÜAB - FİDAN A.Ş. Hatay Bölgesel Toplantı ve Provedo Altlisans Sözleşmesi

FÜAB - FİDAN A.Ş. Hatay Bölgesel Toplantı ve Provedo Altlisans Sözleşmesi

Değerli FİDAN A.Ş. Ortakları;

Bilindiği üzere VİVEROS PROVEDO ile imzalanan sözleşme sonrasında Genel Kurulumuzda ve Ortaklarımızla yaptığımız görüşmelerde EXTREME Çeşitlerinin “TEK ELDEN” üretilmemesi için “TABANA YAYMA” projesini geliştirdik. Bu proje ile royaliteli (Islahçı hakkı) olan çeşitlerin üretim hakkı sadece FİDAN A.Ş. ortağı olan ve “ALT LİSANS SÖZLEŞMESİ’ni”  imzalayanların olacaktır.

Provedo çeşitlerinden üretmek isteyenler lütfen ekte bulunan ALT LİSANS SÖZLEŞMESİ’ni tekrar inceleyip, Üretebilecekleri Minimum - Maksimum Sayıları ve Üretmek İstedikleri Çeşitleri göz önünde bulundurarak 11.09.2014 (Perşembe günü Saat 09:00) HATAY’da yapılacak olan Yönetim Kurulu Toplantısına, İMZAYA YETKİLİLERİN katılmaları, şirket yetkilileri açısından yanlarında SİCİL GAZETESİ, ŞİRKET KAŞESİ ve İMZA SİRKÜLERİ’ningetirmeleri rica olunur.

Sayın Ortaklarımız; 

Hatay’da yapılacak olan toplantıda “ETİK KURALLAR” belirleyip, Şirketimizin işleyişine bir yön vereceğiz.

Altlisans Sözleşmesini imzalayarak Üretim Hakkını alan Ortaklarımızı, mağdur olmamalarıiçin kamuoyuna bir an evvel ilan edilmesi, gerçek satıcıların basın yayın aracılığıyla duyurulması, yetkililerin net olarak belirlenmesi gerekmektedir.

Kaçak ve korsan fidana özellikle Royaliteli Çeşitlerin kaçak üretimine karşı mücadelemiz yoğun şekilde (Bölge ziyaretleri, denetlemeler, sorgulamalar vb. ) giderek artmaktadır.
Konu hakkında bilgi almak isteyenler iletişim için GSM : 0530 343 20 06 , Faks : 0312 472 81 15 ve Email: info@fidanas.com.trmail adresi ve numaralarından ulaşabilirler.
Toplantı Gündem ve Adresi ektedir.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla...