TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

FÜAB OLARAK YANAN ORMANLARIMIZ İÇİN AĞAÇLANDIRMA KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ

Fidan Üreticileri Alt Birliği olarak Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararla yanan ormanlarımız için ağaçlandırma kampanyası başlatıyoruz.

Ülkemiz genelinde birçok şehirde yaşanan orman yangınlarının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Gelecek nesillerden ödünç aldığımız doğamızı korumanın, özellikle ülkemizin yanan ormanlarını yeniden hayata döndürmenin hepimizin ortak görevi ve sorumluluğu olduğunu biliyoruz.

Birliğimizin bütün imkanlarıyla yangın alanlarının tekrar yeşillendirilebilmesi için, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda üyelerimizin bağışladığı meyve fidanlarını yine Bakanlığımızın belirlediği bölgelerde toprakla buluşturacağız. Üyelerimiz ile birlikte bu sorumluluk bilinciyle meyve fidanı bağışı kampanyasını başlatarak, hem yanan ormanlarımızı yeniden hayata döndürecek hem de meyve fidanları ile ormanlık alanlarda ekonomik değeri arttırarak orman köylülerimize katkı sağlayacağız.

Doğamızı, vatandaşlarımızın canını ve malını korumak için Yangınla mücadele eden kahraman ekiplere sonsuz teşekkürlerimizi sunarak, Orman yangınlarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz.    

Yangın bölgelerinde bulunanlar başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun…

                                           

Hurşit NALLI

Yönetim Kurulu A.

FÜAB Yönetim Kurulu Başkanı