TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Değerli üyelerimiz;

Büyük Önder Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlattığı ve tarihimizin dönüm noktalarından biri olan millî mücadele hareketi; halkımızın azim ve kararlığıyla verilen mücadele sonucunda tüm yurdumuza yayılmış ve büyük zafer ile nihayetlenmiştir.

 

Yokluk ve sıkıntı içerisinde, büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti; Atatürk tarafından, sosuz güven duyduğu ve geleceğin onların omuzlarında yükseleceğini bildiği gençlerimize emanet edilmiş ve Kurtuluş Savaş’ımızın başlangıcı sayılan 19 Mayıs günü onlara armağan edilmiştir.

Türkiye’nin yükselişinin mimarı olan gençler; mazisi şan ve şerefle dolu tarihimizden alacakları güç ile içlerinde taşıdıkları sevgi ve heyecanı harmanlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en kıymetli hazinemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve siz değerli fidan üreticisi üyelerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 

Hurşit NALLI

FÜAB Yönetim Kurulu Başkanı