TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

FİDANCILAR ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA DESTEK VERİYOR.

Fidancılar Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına Destek Veriyor

Fidan Üreticileri Alt Birliği (FÜAB), üyelerinin destekleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığımızca başlatılan ‘’Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’’ kapsamında ülke genelinde fidan ve materyal fiyatlarında %10 oranında indirim yapma kararı aldı.

Fidan Üreticileri Alt Birliği (FÜAB) Başkanı Hurşit NALLI, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programını desteklediklerini belirterek, “üyelerimizle birlikte enflasyonla mücadeleyi sahipleneceğiz ve üyelerimizin en geniş şekilde katılımı için çalışacağız” dedi.​

 

 Enflasyonla Mücadele Programını son derece önemli buluyor ve destekliyoruz şeklinde konuşan NALLI, ‘’Artan enflasyon, tüm sektörlerde olduğu gibi sektörümüzde girdi ve finansman maliyetlerini artırmakta tarımsal üretimi olumsuz etkilemektedir. Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir. Türkiye Fidancılık Sektörü, devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır’’ şeklinde konuştu.

                                                                                                                                               Hurşit NALLI

Fidan Üreticileri Alt Birliği

Yönetim Kurulu Başkanı