TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

FÜAB 14. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

 

Fidan Üreticileri Alt Birliği 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu 24 Eylül tarihinde Ankara Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi (UTEM)’de yapılmıştır. FÜAB üyeleri ve Bakanlık yetkilileri ile birlikte 50 civarında katılımcı toplantıda yer almıştır.

 

Genel Kurul Divan Başkanı Gürbüz Candan, Başkan yardımcısı Şükrü Kutlu, katip üyeler ise Cevdet Demirbaş ve Hüseyin Akkoyun olmuştur.

FÜAB Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Nallı açılış konuşmasında fidancılık sektöründe yaşanan gelişmeleri ve yapılan faaliyetleri açıklamış ve en önemli sorunun tescil olduğunu belirtmiştir.

 

Toplantıya katılan BİSAB Başkanı ve TÜRKTOB Başkan Yardımcısı Selami Yazarda ihracat ve üretimdeki artışın büyük bir başarı olduğunu söylemiştir.

Toplantı gündemi gereği; Faaliyet Raporu, Mali Raporlar,2023 Yılı yeni çalışma dönemi bütçesi, Yönetim kuruluna verilecek yetki ve uygulama dipnotları Birliğimiz Sayman Üyesi Serpil Orhan Fedakar, Denetim Kurulu Raporunu Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Taner Engin tarafından okunmuştur. FÜAB Tüzük ve Mali İşler Yönetmeliği Değişiklik Taslakları Handan Büyükdemirci tarafından okunmuştur. Değişiklikler oy birliği ile onaylanmıştır.

 

 

Divan Kuruluna sunulan teklifler oylamaya sunularak; 2023 yılı üyelik giriş aidatı 6.000 TL, yıllık aidat tutarı 3.000 TL olarak kabul edilmiştir. Sonrasında, çeşitli sebeplerle üyelikten istifa eden veya üyelikleri düşürülen 42 üyenin durumu görüşülerek, FÜAB üyeliklerine son verilmiştir.

14.OLAĞAN GENEL FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ