TÜRKTOB

Sosyal Medyada
Birliğimiz

Birlik Başkanlarından Sayın Bakanımıza Ziyaret

Birlik Başkanlarından Sayın Bakanımıza Ziyaret

Saygıdeğer FÜAB üyeleri,

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu ve Alt Birliklerin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik.

TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, Tohum Sanayileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) ve Ekonomik İşbirliği Ülkeleri Tohumcular Birliği (ECOSA) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Gençer, Fide Üreticileri Alt Birliği (FİDEBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı M. Kayhan Yıldırım, Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği (TODAB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erol, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği (TYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun, Fidan Üreticileri Alt Birliği (FÜAB) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Şendağ ve Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dündar’dan oluşan TÜRKTOB Heyetimiz, Bakan Yumaklı’ya kapsamlı bir rapor sundu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ve Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem’in de hazır bulunduğu toplantıda sektörün tüm sorunları detaylarıyla gündeme geldi.

05.12.2023 / Tarım ve Orman Bakanlığı / Ankara

Saygılarımla,
Serdar Şendağ
FÜAB Yönetim Kurulu Başkanı